


Monkey Jam – koktejl z viskijem in marmelado
Osnova koktejla Monkey Jam je škotski viski Monkey Shoulder, ki se odlično dopolni s svežim limoninim sokom. Nastane igriva, sodobna različica klasičnega koktejla z viskijem. Idealen je za vse, ki cenijo nekaj drugačnega in drznega.
V PROW kompletu manjka sveže stisnjen limonin sok, beljak, angostura bitter in lupina limone.

Sestavine:
60 ml
Monkey Shoulder
20 ml
Giffard trsni sladkorni sirup (sugar cane syrup)
2 dash
Angostura bitter (opcijsko)
30 ml
Sveže stisnjen limonin sok
mali ščepec
Sol
2 mali žlički
Pomarančna marmelada
Priprava:

1. korak
Mešanje
Vse skupaj zmešamo v shakerju in postrežemo v izbranem kozarcu (dvojni whisky tumbler).

2. korak
Dekoracija
Krhelj pomaranče s katero dekoriramo koktejl je zadnji detajl, ki da dodamo.
Prijavi se na novice, spoznaj recepte in naroči vse sestavine, da bodo druženja ob dobri pijači še boljša.
