


Temna vroča čokolada ponuja popolno razkošje čokoladnega okusa Sweet Choco. Malinov ali mangov sadni pire Giffard vnese svežo, sadno noto, ki se nežno poigra s čokoladno sladkostjo in ustvarja kontrast, ki navduši.
Ker PROW komplet ne vsebuje mleka in smetane, si ju pred pripravo zagotovi, da bo napitek popolnoma kremast in bogat. Po želji jo okrasi še s svežim sadjem.

Sestavine:
1 vrečka
Temna čokolada Sweet Choco
30 ml
Giffard Fruit For Mix Mango ali Giffard Fruit For Mix Malina
150 ml
Mleko
Priprava:

1. korak
Mešanje
S paro penilca mleka na espresso aparatu segrevamo zmes vroče čokolade in mleka toliko časa, dokler ne začne rahlo brbotati. Lahko pa vročo čokolado tudi grejemo na plošči za kuhanje. V vmesnem času z žlico ali metlico za stepanje mešamo zmes, da se vse grudice
popolnoma raztopijo. Preden začne zmes brbotati, ugasnamo dotok pare ali odstavimo iz kuhališča in zmes še enkrat premešamo z žlico.
Vročo čokolado vlijemo v izbran termo kozarec ali skodelico. Ko dodajamo Giffard pireje, dodamo pire prvo (na dno) in nato preko žlice vlijemo čokolado tako, da se sloja ločita.

2. korak
Dekoracija
Na koncu okrasimo s smetano, vaflji, sadjem, …
Prijavi se na novice, spoznaj recepte in naroči vse sestavine, da bodo druženja ob dobri pijači še boljša.
